Sayın Sarıcan, Sayın Malbman, öncelikle hoşbulduk, çok teşekkür ediyorum. Eve gelir gelmez nacizane sistemimin fotoğraflarını çektim. Yorumlarınızı almak için sabırsızlanıyorum.
Ayrıca Sayın Sarıcan, yaş konusunda pek iddialı olabilecek bir durumda değilim ama yolun yarısı tabir edilen yerlerdeyim.

Fakat eğer bu topraksız tarım konusu yaklaşık 1 haftadır hissettirdiği heyecan ve mutluluğu halet-i ruhiyeme aşılamaya devam edecek olursa galiba gitgide gençleşeceğim

Kurduğum minik sistemimde 9 adet, her biri çay bardağı büyüklüğünde küçük saksıcıklar var. Bunların altında ve alta yakın yan kenarlarında delikler açtım.

Sonrada bunlara cocpeat-perlit karışımından oluşan agregat doldurarak domates, salatalık ve deneme amaçlı olarak karpuz ve kavun tohumlarını ektim. Çimlenmeleri için nemli bir ortamda bekletiyorum.

Sistemde akvaryum malzemeleri temin eden bir yerden aldığım hava ve su motorlarını kullanacağım.

Su motorundan dağıtımı ise serum setleri ve üç yollu musluklarla yapacağım. Meslek icabı iş yerinde sık sık muhattap olduğum bu sevimsiz malzemelerin şu sıralar hayatımın en zevkli uğraşısının içinde yer alması çok farklı bir duygu