View Single Post
Eski 01-04-2009, 22:15   #446
Deniz Abi
Yeni Üye

Deniz Abi's Avatar

Giriş Tarihi: 31-03-2009
Sayın Sarıcan, Sayın Malbman, öncelikle hoşbulduk, çok teşekkür ediyorum. Eve gelir gelmez nacizane sistemimin fotoğraflarını çektim. Yorumlarınızı almak için sabırsızlanıyorum.

Ayrıca Sayın Sarıcan, yaş konusunda pek iddialı olabilecek bir durumda değilim ama yolun yarısı tabir edilen yerlerdeyim. Fakat eğer bu topraksız tarım konusu yaklaşık 1 haftadır hissettirdiği heyecan ve mutluluğu halet-i ruhiyeme aşılamaya devam edecek olursa galiba gitgide gençleşeceğim
Kurduğum minik sistemimde 9 adet, her biri çay bardağı büyüklüğünde küçük saksıcıklar var. Bunların altında ve alta yakın yan kenarlarında delikler açtım.
Name:  DSCN6669.jpg
Views: 4540
Size:  67.9 KB
Sonrada bunlara cocpeat-perlit karışımından oluşan agregat doldurarak domates, salatalık ve deneme amaçlı olarak karpuz ve kavun tohumlarını ektim. Çimlenmeleri için nemli bir ortamda bekletiyorum.

Name:  DSCN6673.jpg
Views: 4503
Size:  63.6 KB
Sistemde akvaryum malzemeleri temin eden bir yerden aldığım hava ve su motorlarını kullanacağım.

Name:  DSCN6674.jpg
Views: 4830
Size:  61.8 KB
Name:  DSCN6677.jpg
Views: 4469
Size:  64.3 KB
Su motorundan dağıtımı ise serum setleri ve üç yollu musluklarla yapacağım. Meslek icabı iş yerinde sık sık muhattap olduğum bu sevimsiz malzemelerin şu sıralar hayatımın en zevkli uğraşısının içinde yer alması çok farklı bir duygu
Name:  DSCN6679.jpg
Views: 4485
Size:  48.4 KB

Deniz Abi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön