Tavuskuşu orkidesidir bahsettiğim sevgili kaktüs. Benimki gibi bol güneş alan bahçeler için ideal. Alışveriş bölümüne bakarsanız, soğanlı bitkilerde hala satışı var. Evet gördüğünüz pvc de geçen sene çilek ektim. Ama istediğim verimi alamadım. Belki pvc nin suçu yok, ben becerememiş olabilirim. Bu sene o boruya yayılıcı bir bitki ekmeyi düşünüyorum. Dediğiniz gibi bol emek ve sabır gerekiyor bahçe için. Ben kolları sakatladım

İki dirseğimde de tenisçi dirseği denen bir rahatsızlık oluştu. Malum çapalama saksı kaldır koy epey zorlanıyor kollar. Doktor da zorlama dedi, ben de güldüm. Taktım dirsekliğimi bahaçedeki işlere devam
Nurcanabay haddimi aştım ne demek, rica ederim. Görüşünüzü alamk için ekliyorum resimleri. Yalnız sorun şu ki taşlar sabit. Orası binanın girişi ve aralıklı olarak beton dökülmüş. Ben de kıyıda kalan az bir toprak kısma sardunya ekiverdim. Geçen sene yer minesi ekmiştim. Pazarda pijamalı diye satıyorlar

İki renkliydi. Çok da güzel olmuşlardı. Ama alt kattaki tadilat sırasında işçiler söküp atmışlardı

Bu sene sardunyaları taşıdım bende o bölüme. Belki önlerine de dediğiniz gibi güneş seven kısa boylu bir çeşit ekilebilir. Begonya hoş olabilir.