View Single Post
Eski 01-04-2009, 06:04   #442
Deniz Abi
Yeni Üye

Deniz Abi's Avatar

Giriş Tarihi: 31-03-2009
Herkese merhaba,

Evde pencere önünde saksılarda yıllardır biber, domates yetiştiren birine bu forum aracılığı ile hayli bol miktarda teşvik edici materyali sunup, bitki yetiştiriciliğine yeni bir bakış açısı kazandıran, tabiri caizse bir "Topraksız Tarım Ansiklopedisi" hazırlayan tüm dostların eline, emeğine, yüreğine sağlık.

Aranıza katılışımın 3ncü, sizlere seslenmemin ilk gününde bana sağladığınız bilgi birikimleri için teşekkürlerimi kabul edin, haklarınızı helal edin

Malum, evinde kendi çapında birkaç domates ve biber dalı ile avunup, haftada bir kez sabah kahvaltısında birkaç eşsiz lezzetli biber yiyebilen sayısız insandan biri olan ben; sizlerden öğrendiğim bilgilerle öncelikle yer sıkıntısından, sonrasında yetiştirme noksanlıklarından hızlı bir şekilde kurtulup, yıllardır özlediğim bol verimli ve fazla sayıdaki sebze-meyvelerimle daha keyifli günler yaşayacağım galiba

Tüm geceyi bilgisayar başında okumak ve öğrenmekle geçirdiğim için, ayrıca mesaime yetişmek zorunda olduğum için iş dönüşünde sizlerle kendi çapımda yaptığım nacizane sistemimi resimlerle paylaşacağım.

Aslında o zamana kadar bekleyip, ilk mesajımı sistemimi sizlere sunarak göndermek istemiştim ama hissettiğim heyecanı eminim burdaki herkes ilk başlarda hissetmiştir. Ben de heyecanıma hakim olamadım ve işte burdayım

Tekrar görüşene kadar sağlıcakla kalın

Deniz Abi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön