Konu: Lilium
View Single Post
Eski 27-03-2009, 13:51   #47
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Mesajı Göster
Sevgili Hemşehrim, öncelikle başlığı geç gördüğüm için senden özür dilerim, Geç oldu ama senin gibi çalışkan, zeki, yardımsever, ileri görüşlü, kendini de çevresindekileri de iyi yetiştirmeye çalışan biri hakkında yazmak hiç güç değil İyi ki varsın, jet hızıyla yıprattığımız arkadaşlıklara inat, uzun yıllar dost kalmayı umut ediyorum. Bu arada ikinci bir emre kadar ağaca çıkmak yasaklanmıştır haberin olsun (özellikle de armut ağacına çıkıp, armut gibi düşmek kesinlikle yasaktır) Sana eşin, kızların ve engin hayat sevginle mutlu bir ömür diliyorum....
Not: Zilli'yi benim için öp
Sevgili Mine, değerli hemşehrim;

Bu kadar övgü dolu sözlerle çok teşekkür ederim, beni şımartıyorsunuz, bu kadar şımartırsanız, yaramaz bir çoçuk olurum, sonrada kulağımı çekmek zorunda kalırsınız.

Gerçekten günümüzde çok çabuk arkadaşlıkları dostlukları kaybeder olduk, Galiba toplum öz benliğini yitiriyor, Çıkar üzerine kurulmayan arkadaşlıklarıda dostluklara da uzun yıllar sürdüğünü görüyorum.
Alıntı:
uzun yıllar dost kalmayı umut ediyorum
Ne kadar güzel bir cümle, böyle cümlelere hasret kaldık. Tekrar teşekkür eder Hayatınızın sağlıklı mutlu sevgi dolu geçmesini dilerim.

Emrinize uymaya çalışacağım

Zilliyi öptüm selamı var

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön