View Single Post
Eski 27-03-2009, 09:44   #171
meraklı
Ağaç Dostu

meraklı's Avatar

Giriş Tarihi: 09-04-2008
Toprakla, sebzelerle yeni ilgilenmeye başlayan üyelerimiz, heyecanınızı çok iyi anlıyorum geçen yıl bu zamanlarda ben de aynı şekilde bu işlere adım atmıştım. Aradan tam bir yıl geçti ben biraz ilerleme kaydettim sanırım Ama dikkat edin zaman geçtikçe bir hastalığa dönüşüyor ve çevremdekiler bu işin sonunun nereye varacağını merak ediyorlar

Geçen yıl Nisan ayı gibi manavdan aldığım kasaya maydanoz tohumlarını serpiştirmiştim. Maydanozun çıkması biraz daha fazla sürede almıştı. İlk çıkanları hep özenle tek tek elimle toplamıştım. Çok narin olduklarından zarar görmesinler diye.. Çünkü benim için çok kıymetliler inanın. Ekeli neredeyse 1 yıl olmuş şimdi açık balkonumda her daim elimin altındalar. Dallarından kopardıkça gövdeleri kalınlaştı. Artık oldukça kuvvetli ama çok da tazeler. Sabah kahvaltılarında bile tostların arasına yiyeceğimiz miktarda kopartıyor ve taze taze ve organik olarak yemenin tadını çıkarıyoruz. Tekrar tekrar dikmek gerekmiyor çünkü bildiğim 2 yıllık bir bitki. Hiç uğraştırmıyor sadece suyunu düzenli veriyorum o kadar.

meraklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön