View Single Post
Eski 27-03-2009, 05:33   #687
Todor
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 30-07-2006
Sayın Lilium, size katılıyorum. Bir çok kişi sadece ürün konusunda fikirlerini yazmak için üye oluyor. Fakat, ürünü kullanmamış olupta, arada kendi ürününü övmeye çalışanları anlamıyorum. Sanki aynı katogoride tek bir ürünün tanıtımına izin veriyormuşuz gibi.

Neden farklı bir başlık açıp, kendi ürünlerini, benzer ürünlerle kıyaslamadan tanıtmazlar anlamıyorum. B5A şu kadar, benim ürünüm bu kadar lira, benim ürünüm B5A'dan daha iyi denmesi, diğer ürünün benim gözümdeki değerini, hiç denemeden yitirmesine sebep oluyor.

Yeni bir başlık açılsa, ürünün fiyatı, etkileri, avantajaları ve dezavantajları yazılsa da kıyaslamalarını biz kendimiz yapsak daha güzel olmaz mı? B5A'nın dezavantajlarını biliyoruz. Şebeke suyu ile kullanılamıyor olması, gece uygulanmak zorunda oluşu ve kimyasallarla beraber kullanılamıyor olması benim için dezavantaj. Diğer ürünleri bu başlıkta tanıtmaya çalışan arkadaşlar hiç ürünlerinin dezavantajlarından bahsetmiyorlar. Söylenen tek şey B5A pahallı. Benim için B5A ucuz. Bütün bahçemin gübrelemesini 55 liraya halledebiliyorum. Bu işlemi bildiğimiz kimsayal gübrelerle yaptığım zaman 500 lirayı geçiyor. Eğer bugüne kadar kullandığım gübrelerin 1/10 fiyatına halledebiliyorsam, o ürün pahallı değil, ucuz olur.

Todor Çevrimdışı   Başa Dön