View Single Post
Eski 26-03-2009, 22:26   #394
soilless
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-03-2009
Sn Tezel,

Teşekkür ederim. Hastalığıma çareyi şırıngalı ec ile gidermenizi bekliyorum sizlerden )) İnanın şu ana kadar hiç bir konuda hiç bir forum paylaşımlarına girmedim. Bu yüzden özele gönderileri (adresler sanırım özele gönderiliyor forumda!!!!) v.s. kısa zamanda halledeceğim. Aslında profesyonel anlamda, ticari anlamda, tutkulu hobi uygulaması yapma anlamında, bilgili ve tecrübeli arkadaşları burada Ereğli'de görmek, ağırlamak aklımdan geçen ama az biraz zamana ihtiyaç duyduğum bir açılım. Çünkü en azından bir örnek olarak Padişahlar için buralardan istanbula getirilen EREĞLİ'nin Osmanlı Çileği ni sanırım duymuşunuzdur. Ayrıca topraklı da olsa seracılık hakkında biraz bilgi alırım amacıyla bu bölgede 5-6 günde yaptığım ufak bir araştırmada yaklaşık 50-70 km sınır içerisinde profesyonel anlamda ticari bir sera işletmeciliğinin olmadığını öğrendim. Hemen tümü örtü altı uygulaması. Ben Burada 160 üyesi olan, üyeleri işletme, ekonomi, idari bilimler, hukuk, istatistik, halkla ilişkler, v.s gibi bölüm mezunlarının oluşturduğu bir derneğin yönetimindeyim. Bir STK olarak bölge ve ülke yararına olacak panel, seminer düzenlemekteyiz. Özetle az biraz daha uygulamalı örneğimle örnek olmayı, sonrasında eğer uygun görürseniz buraya çokca emeği geçen en az 3-4 arkadaşı böyle bir paylaşıma davet etmek düşüncelerim arasında.

Sizleri buraya davet etmek zevk olacaktır.

soilless Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön