View Single Post
Eski 26-03-2009, 10:38   #110
celalahmet
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 08-01-2007
Sayın Oğuz Alper,
Ben incir çeliklerini poşetler içinde balkonda köklendiriyorum(200 adet).Diğer arkadaşlara da faydalı olabilecek Bionem le ilgili bir kaç sorum olacak.Forumu ve Bionem sitesini inceledim.
1-Çelik lerde kökten yapacağımız Bionem uygulamasında da su oranı 1/400 lt midir ?
2-İncir fidesini toprağa dikerken can suyu oranı ve miktarı nedir?
3-Klorsuz su bulamazsak suyu açıkta 1-2 gun bekleterek uçmasını sağlasak olurmu ,yine de sağlıklı olmazmı ?
4-Bionem ile organik NPK ,organik mikroelementlerin (içinde aminoasit olabilir)uygulanması arasında kaç gün olması gerekir?
5-Bionem ile Mikoriza mantarları (Endo Roots soluble) ve azotobaker içeren ürünler uyum sağlayabilirmi ?
6-Çilekte gübre olarak sadece NPK kullandığınızı yazmışsınız tabi ki sizin topragınız farklı ,ph ı 7,7 ,kireci 43-53 arasında olan bir toprakta başta P ve Fe olmak üzere diğer mikro elementlerin de alımı bakımından sadece Bionem yeterlimidir yetmezse ne takviyesi önerirsiniz?
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ,sitede problem var demişsiniz ,Bionem siparişi için bana bir e-posta adresi gönderirmisiniz saygılarımla..

celalahmet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön