View Single Post
Eski 23-03-2009, 04:27   #369
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Yaratılan polemiğe uzlaşı arayışı

Sayın berduray, Konulara verdiğim ciddiyetle anlatimlarımın arkadadaşlar üzerindeki kompost konusundaki pratik yaklaşımların konuya vakıf olma yönündeki izlenimlerinin sonuçsuz uygulamalardan öteye gitmeyişi beni konunun detaylandırılarak bazı ayrintı sayılabilecek tekrarlarla açıklanması, benim konuya nekadar candan bağlılığımın bir ifadesi olarak algılanması lazımken insanların konu üzerindeki başarısız sonuçlarının polomikler yaratılarak konunun anlatımlarına gölge düşürülmesi muhataplarlarının madur durumda bırakılmak istenmesi bence bilgi sürecinin işlemesinde diğer arkadaşların konunun selameti bakımdan, bu duruma müdail olarak görüş bildirmeleri ortaya çıkan bu durumun, suküt ederek devamını sağlıyacaktır,

Arkadaşlar konunun tarafımdan hararetle ısraralı bir şekilde açıklamalarda bulunarak konuyu enine boyuna anlatımada gösterdiğim çabalarımın bilgi paylaşımına hizmet etmediği yönde kanaatlerin şahşımda mütesir olma durumu arz etmiştir.

Bu konudaki gayretli çalışmalardan konunun iyice anlaşılmasından başka bir niyetim bulunmamaktadır. Saygılar

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön