View Single Post
Eski 20-03-2009, 22:08   #657
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Sayın İndomie,

Aramıza hoş geldiniz. Bende dört ay önce topraksız tarımla tanışınca sizinle aynı şeyleri hissetmiştim. Büyük bir açlıkla içgüdüsel olarak biran önce bütün bilgileri beyninize kopyalamaya çalışıyorsunuz ve bunuda alıştığımız eğitim metodları içinde belirli bir düzen içinde almayı veya bulmayı ümit ediyorsunuz.

Ama forum ortamında işer biraz daha farklı gidiyor. Epeyce bir konu başlığı var, forumda yazan arkadaşlar zaman içinde bütün konu başlıklarını okudukları için kişiler ve ilgilendikleri konulara aşina oluyorlar. Hiç beklenmedik bir anda başka bir sayfada tartışırken başka bir başlık altında tartışılmış konudan da bahsedebiliyorlar.

Bu yüzden kendinizi fazla zorlamadan hangi konu ile ilgili olduğunuzu yazarak başlar ve konu başlıklarını diğer arkadaşları tanıdıktan sonra özümlemeye başlarsanız daha rahat edersiniz. İhtiyacınız olan bilgileride forumda konu başlığı açmış arkadaşlara sorarsanız bilgilere daha kolay ulaşırsınız. Bir süre sonrada zaten hangi bilgilerin hangi konu başlıklarında oldukları otomatik olarak zihninize yerleşir.

İsterseniz ben sorayım, topraksız tarımla neler yetiştirmeyi düşünüyorsunuz ve hangi ortamda (mekanda) yapmayı düşünüyorsunuz?

Düzenleyen Sarıcan : 20-03-2009 saat 22:10 Neden: isim düzeltme
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön