Topraksız Tarım
Sayın yetkililer,
Topraksız Tarım konusunu baştan itibaren okumaya çalışıyorum ve 2. sayfanın sonuna geldiğim halde hiçbir şey anlayabilmiş değilim. Özür dileyerek söylemeliyim ki, kendimi keçi boynuzu yemiş gibi hissediyorum. Yazının devamının da bu şekilde olmasından korkuyorum. Halbuki forumdaki birçok konuyu büyük bir haz alarak okuyor ve son sayfasına kadar okumadan bırakamıyorum (kabak çekirdeği gibi).
Burada, biri diğerine cevap veriyor diğerinin yazısı ortada yok. Diğer biri "Aman ne güzel açıklamalı anlatmışsın" diye yazıyor ben açıklamaları göremiyorum. Belli ki bazı bölümler forumdan silinmiş. ya da ben okuduğumu anlayamıyorum.
Lütfen baştan itibaren 2. sayfanın sonuna kadar okuyun, eğer Topraksız Tarımın, en azından başlangıç bölümü anlaşılabiliyorsa "hata bende, ben okuduğumu anlayamıyorum" diyeceğim.
Yok eğer konudaki kopukluğu sizler de fark ediyorsanız lütfen bir çözüm bulun. Eski yazıları yerli yerine koymak mümlün olmayabilir, o zaman toptan bir temizlik yaparak konuyu daha anlaşılır bir hale getirebilirsiniz.
Selam ve saygılarımla.
|