View Single Post
Eski 17-03-2009, 16:10   #324
kaktüs
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berduray Mesajı Göster
2 aylık Alman kurdu aldım, bugün ilk ilacı parazit düşürücü hap verdik, veteriner daha sonra neler vermeli ön bilgi adına soruyorum herhalde o bilgi verecektir ama 2 küçük kızım olduğu için endişeliyim, kızlar sürekli temasta çünki...

Ve dur, otur gibi komutları öğretmeye ne zaman başlamalıyım, pantalon paçalarımız 2 dakikada çamura dönüşüyor, sürekli atlıyor.

Eğitim verme teknikleri nelerdir? Ne zaman başlamalıyım, konuyu okuyamadım , geniş zamanımda okuyacağım ama tecrübesi olanlar paylaşabilirse sevinirim.
Eğitimi çocukların ilkokula gönderilmesi gibi düşünmemek gerekli. Eğitim eve geldiğinden itibaren başlar o nedenle bence "yapması" ve "yapmaması" gereken şeyleri şimdiden öğretmeye başlayın.

Öncelikle kuralları belirleyin ve tüm ev halkı bu kurallara eşit derecede uysun. Köpeğe de aynı şekilde davransın.

Parazit haplarını düzenli kullandığınız müddetçe sorun olmaz. Ama çocukların dışkı ile temas etmesine izin vermeyin. Parazit yumurtaları olabilir. Düzenli kullanıldığında köpeğin bünyesinden parazitler atılacaktır. Ondan sonra sorun değil. Parazit ilacını ne kadarda bir kullanmanızı söyledi hekiminiz?

kaktüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön