Son bir tahtam kalmıştı o da sizlere ömür. Yaşlı amcaya söylene söylene bir hal oldum; "bu kadar ucuza Yasemin mi satılır? Şöyle 30-40 TL fiyat söyle de almayayım" diye
İradesizliğimden mutsuz, Yasemin'li olmaktan eve uçarak gelecek kadar sevinçli bir kaotik ruh hali ile saksısına yerleştirdim Jasminum Polyanthum'umu. Rhyncospermum için balkonun yarısına telden kafes örmüştüm. Geri kalan yarıya hangi birini sığdıracağım bilmem?
Henüz 50 cm, bu yıl çiçeklenmez ama tek kaygım bu fide seradan çıkmıştır. Havalar da soğuk gidiyor. Acaba şok etkisi olur da zarar görür mü? Tüm bilgileri ezberlemiş olarak almama rağmen yine de emin olmak istiyorum. Seradan çıkan Rhyncospermum hala hareketsiz hatta yapraklarda kararma olduğu için şüpheye düştüm dışarıda bırakmaktan.
Sayın Kadir Başkök, forumdaki tüm mesajları incelerseniz, çoğu arkadaş çelikle köklendirmede başarı oranının düşük olduğunu, daldırma ile köklenme oranının %90 civarında olduğunu paylaştılar. Siz dolgun form elde etmek için soruyorsunuz sanıyorum, bu durumda sabretmeniz gerekecek.