Sayın berduray beni geçekten yanlış anladınız, o cümleyi müsadenizle tekrar açayım da aramızdaki polemiklerin oluşmasına meydan vermiyelim.
2007 lerde yazılıp okunmasına ramen konuya vakıf olması lazımken kişilerin solucanlar la kompost yapmanın bilinçlerini taşımadıklarıdan hala eski yötemleri konuya yeni girmiş kişlerle aynı kulvarlarda görmemden kaynaklanıyor.
"Ben sizin davranışlarınızın samimiyetiyle neler açıkladım ama siz hala dışarda solucan arıyorsunuz. siz hala dergide 2007 yazıldı diyorsunuz kimin kafasına nekadar dank etti siz dakdir edin"
Ben size anlatıklarımdan dolayı takdirlerinizi beklerken, siz konun 2007de yazılan konunun anlaşılmadan geçiştirilen kişilere yapılmış sözü, üstünüze alarak hakkımda ileri geri konuşuyosunuz doğrusu buna bir anlam vermek zor olsa diyerek Allah adamı kuru iftiradan korusun başka diyeceğim yok.
Böyle bir yanlış anlama kunusuna muhatap olduğumdan genede takdirinize sığınarak özür diliyorum bundan büylede sizinle konularda polemiğe girmemeğe çalışacağım. Saygılar
|