Merhaba, ben istanbul dan katılıyorum sizleri uzun süre takip ettikten sonra birçok denemelerim oldu domates, biber,roka, maydonoz,semizotu denemelerim bunlardan birkaçı
ve başarısızlıkla sonuçlandı. Çimlenme gerçekleşti fakat ikinci yaprağı alamadık. Ters giden birşeyler var buda güneş olsa gerek malum İstanbulda bir aydır güneş göremiyoruz. Bunda bodrum katta oturmamızın etkiside vardır. Sayın Kudret Tezelin sera kurulumu yeni bir ışık olarak hayatımıza girdi. Günde 3-4 sefer forma girip bakıyorum, Kudret hocam birşeyler yazmışmı diyerek. Unutmadan, Emeği geçen tüm arkadaşlara buradan teşekkür etmeyi borç bilirim. Yılbaşında seyhate giden bir arkadaş Atatürk çiçeği ni bakmam için bana bırakmıştı 15 gün içinde yanlız dalları kaldı. nette çözüm ararken Ağaçlar net ile tanıştım ve hayatım değişti. Güneş almayan salonumda şu anda 2m kare hobi bahçem oluştu. Resimlerini yakında yükleyeceğim. Topraksız tarım, ilgi duyduğum ve beni kopartan çalışmalarınız oldu. Ayrıca sayın Envor a profosyonel bilgilerini paylaştığı için nekadar teşekkür etsek azdır.
|