View Single Post
Eski 11-03-2009, 09:49   #298
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
Sn,lonicera arkadaşım bu forumlarda arkadaşlarla yaptığım yazımaların üzünde şunları vurgulamak düşüncesi yatıyor, bunuda anlatamadığın dan bazı olumsuz polemikler oluşuyor.

Bu konu gelimişken irdelemek isterim ben olaya çevreçi açıdan yaklaşarak bahçede ve evde oluşan atıkların bertarafını pratik açıdan sağlarken yöntem kuralcı bir kompost yapmanın bana cazip gelmediği benim imkanlarıma göre pratiğime uymadığından arkadaşlarlada durumlarımızda paralellik gördüğümden onların uygulamalarınıda kabul edemiyordum ,sadece meyveli tepe arkadaşımızın imkanlarının bizlerden farklı bir durumda oluşu onların yötemlerinin doğruluğunu getirmezdi

Hatta meyvelitepe arkadaşımızın konumunda kompost olayında kompost yapımını buşekilde sürdüreceği gerçeğini taşımıyordu zaten bunu uygulamaya zemini uygun olsa bile zamanı bu şekilde harcıyacağı bana pratik ve ekonomik açıdan uygun gelmiyordu.

Biz burada yetişkinler olarak hobi faaliyeti içinde bu uygulamalarda bulunduğumuz için pratik oluşumlara hizmet etmeyen çalışmalar bizleri oyalamaktan öteye bir şey sağlıymacağı kanatiyle arkadaşları tenkit ediyordum başka niyetim olamazdı.

Gelelim yaptığımız kompostu ortaya koyup göstermeye ben bu konuya faydacı ve pratik açıdan yaklaştığımda yaptığım kompostu değilde kompost uyguladığım baçemdeki bitkilerdeki oluşumlar sergilemek isterdim,elimde çok resimler var zamanı gelince sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Zaten forumlarda resim ekleme konusunda bazı sıkıntılarım var resimlerimin çözünürlükleri çok yüksek onları düzenlediğimde sizlere sunmaktan kıvanç duyacağım iyi günler sizinle olması dileğiyle Saygılar.

Sizi yakından tanımak isterdim.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön