View Single Post
Eski 26-08-2006, 22:23   #45
DarkYES
Ağaç Dostu

DarkYES's Avatar

Giriş Tarihi: 28-08-2004
Bu sırada aradan zaman geçmiş ve güneş yavaş yavaş uykuya dalmak üzere yatağına doğru ilermeye başlamıştı. İzmir'deydim ve gün boyu şehir içerisinde fotoğraf çekmiştim ama bir günbatımı ile İzmir'de başladığım fotoğraf yolculuğunu noktalamalıydım.

Öyle de yaptım. Güneş batana kadar bir sürü fotoğraf çektim. Sonra bıraktığımdan daha da koyu hale gelen sohbete geri döndüm.

Gece boyunca hemen hemen herkes bir şeyler anlattı. dkp aramıza yeni katıldığı için kendisiyle ilgili anlattıklarını, kanaryalara olan merakını ve diğerlerini dinledik. Umarım bir sonraki katılacağım İzmir toplantısında kendisini tekrar görebilirim.

Mine abla tam da "gördüğüm" gibi bir insandı ki zaten yanılacağımı düşünmüyordum

Plumbago için de aynı durum söz konusuydu belki bu sebeple fotoğraflarını görmüş olsam dakafamda canlandırdığım plumbago ve mine pakkaner ile birebir "örtüşmeleri" onları tanımamaı sağladı.

Azalea gecede en az konuşan toplantı üyesiydi. Daha uzun bir toplantı da belki daha uzun konuşma fırsatımız olur ama o oluncaya kadar kardeş sitelerden birinde uzun uzun yazışma fırsatımız olacak gibi

Sonuçta hepsiyle tanıştığım için çok mutluyum. Ayrıca bir karadenizli olarak bu deniz kıyısındaki Ege -İzmir demiyorum özellikle- bana bu geceyi sen anlat dedikleri için de teşekkür ediyorum.

Bitti

Yooo bitmedi devam edecek...

DarkYES Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön