View Single Post
Eski 06-03-2009, 08:21   #3721
kaktüs
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgiseli_1974 Mesajı Göster
kaktüs arkadaşımız yeni katılmış burdan hoş geldiniz diyorum eski arkadaşlardan pek ses çıkmıyor demişte ben önceden vaktim çok oluyordu yazıyordum şimdi ise pek vaktim olmasada nete girmeye girdigimdede mutlaka forma bir göz atıyorum..
benim evde şu an 4 adat var mum çiçegim biri açmak üzere..
Merhaba,

Hoşbulduk diyorum tekrardan. Sitedeki öneriler eşliğinde mum çiçeğini gardenyalara hazırladığım limon tuzlu suyun kalanını vererek suluyorum ben de. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama yaprakları daha da parladı sanki. Yeni taşındığımız evde sabah güneşi alabilen bir yere yerleştirdim kendilerini. Bir de forumda bir yerde görmüştüm, çember şeklinde bir tele sardırılmışı vardı. Aynısını aldığım Madagaskar yasemininde de yapmışlardı aynı şeyi ben de mum çiçeğine uyguladım. Uzamaya devam ettikçe başka çözümler de düşünürüm artık.

Yumurta suyunu hiç denemedim. İşe yarıyor dediğinize göre onu da deneyeyim bir.. Daha 1 senelik mum çiçeğim o nedenle olsa gerek çiçeğini henüz görmedim. Bakalım neler olacak

Buradaki de benim mum çiçeğim. Hoya Carnosa'm.. Bu sene kısmet olursa sizlerin toplu siparişleri ile bir ya da iki yeni türü de ailedeki bitki topluluğuna katmak istiyorum.

Eklenen Resimler

kaktüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön