Sevgili ltfdrgn,birkaç gündür şehir dışındaydım.Azönce geldiğimde gelen özel mesajlarımı cevaplandırdım ve sonra forum mesajlarına baktım.Yani bu mesajlarınızı yeni gördüm ,hem okudum hem güldüm hemde kendi kendime kızdım.Sen dedim tezel, hani herkesin anlıyacağı dilden anlatmaya özen gösterecektin. Hani herkesin anlamasını sağlıyacaktın.
Bak ltfdrgn bu nasıl anlatmak her tarafı eksik hiç bir şey anlaşılmıyor, diyor hadi bakalım hesap ver milletimi kandırıyorsun derken sarıcan arkadaşımın yazılarını okudum, sağolsunlar bu konuları anlattığımız link adreslerini vermiş yardıncı olmaya çalışmış.Bu likleri okur anlamaya çalışırda ,anlaşılmayan yerleri sorarsanız tabiiki bütün açıklığıyla anlatır ,herkesin anlamasına yardımcı olmaya çalışırım.
Sevgili arkadaşlarım,hiçbir pratik bilgi teoriye dayanmıyorsa bence çok geçerli olamaz.
Önce işin teorisini çok iyi bilmek kavramak gerek.Bunun içinde zaman zaman teorileri bir gözden geçirip bilgileri tazelemekte fayda var.Onun için şöyle basit bir problem çözerek bir beyin jimlastiği yapalım ,bilgilerimizi tazeliyelim nedersiniz.
Öyleyse bir soru sormak istiyorum. Bu soruyu hep bareber çözmeye çalışalım ama çözenler lütfen hemen yazıp kopya vermesinler. Biraz düşünmek için fırsatımız olsun.
iki gün sonra yani carşamba günü herkes açıklama yapabilir.
Soru : 157 gram 8-15-36 gübresi yerine geçeçek bir gübre karışımı hazırlayınız.
kolaygelsin.
|