View Single Post
Eski 28-02-2009, 20:09   #87
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Sevgili arkadaşlar, sazı elime alıp başlayacağım ama nereden başlamalıyım diye düşündüm bir an.
Herşey o kadar güzel ve nezihti ki.
Önce bütün İzmir'li arkadaşlarıma, bana ve eşime gösterdikleri yakın ilgi ve sıcak karşılama için çok, çok teşekkür ederim. İlginiz bizleri çok mütehassis etti, hepiniz sağ olun.

Toplantı ise bambaşka bir lezzetteydi. Sayın Mine hanıma hayran olmamak elde değil. Zaman zaman elini beline götürerek destek aldıysa da (bel rahatsızlığı varmış, çok geçmiş olsun) hiç durmadan, akıcı bir dille bizleri bilgilendirdi de bilgilendirdi. Hem anlatılar hem de tatbikat yaptılar. Çok faydalı bilgiler aldık. Teşekkür ederiz.

Toplantımız çok kalabalıktı, eşim yüz kişiden fazlaydınız dedi. Hepimiz, adeta nefes almadan hocamızı büyük bir zevkle dinledik.

Daha sonra sevgili İzmir'li arkadaşlar, bizleri ağırlamak için ellerinden geleni yaptılar, gönül isterdi biraz daha sizlerle beraber olabilmeyi.

Sevgili Penelophe, koyuyeşil, Dkp, Fatma Dundar, turuncuhis, Mayrancı, Gönül hanım, Celal ve Rana, Mine (daha ismini yazamadığım bütün dostlar) hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.

Sayın Mine hanım, eşim de ben de size özel teşekkürlerimizi sunarız.

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşça kalın.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön