Sevgili Güler Abla - sakıncası yoktur umarım böyle hitab etmemin -, fizikçi,turkuaz ve Adalet Abla, iyi dileklerinize çok teşekkürler. Yolunuz düşerse hepinizi bir kahve içmeye beklerim.
Güler Abla, sizin bahçe başlığınızı sayfa sayfa okudum. Sizinkine benzer bir anım var paylaşmak isitiyorum.
Bahçemizin çimlerini eken Adil usta gelinine şöyle diyor : " Bak o hocanım, okuldan geliyor ojeli tırnaklarım bozulacak diye düşünmeden gübreye toprağa dalıyor da - bu ben oluyorum - sen bizim bahçeden bir marul koparıp salata yapayım demiyorsun " Çok güldüm, ama kızmadım olanca samimiyetiyle bunu bana bir de kendisi anlatıyordu

)
Adalet Abla, bugün Tekpa'ya uğradım. Henüz bitki tohumları gelmeye başlamamış. Karagözlü Suzan ektiğimde, sizin için de bir tane ayıracağım. Yazın Mersin'de bir hizmetiçi eğitim var. Başvurdum ama henüz çıkıp çıkmadığı belli değil. Ama Mersin'e gelirsem size ellerimle getireceğim suzanları. Bir türlü talihiniz yaver gitmedi bu bitkide, üzülüyorum. Çok da güzel bir bitki. Hepinize selam ve sevgiler.