View Single Post
Eski 26-02-2009, 12:35   #3714
pembegül
Ağaç Dostu
 
pembegül's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-05-2008
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 742
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yukka Mesajı Göster
Bu yumurta suyuna benim de aklım takıldı. Çiğ ya da pişmiş yumurta kabuklarını suya atıp bir iki gün bekledikten sonra mı kullanıyorsunuz, yoksa daha uzun bir süre mi beklemek gerekiyor? Şunu bir etraflıca tarif etmenizi rica edebilir miyim? Teşekkürler.
Sevgili yukka ben pasta kek veya diğer zamanlarda kullandığım yumurta kabukların çiğ olanlarını bir kavanoza su koyup içine biriktiriyorum haşlama sularınıda aynı kavanoza biriktiriyorum çiçekleri sulamak gerektikçe kullanıyorum bu arada kavanoza hem su hem yumurta kabuğu çıktıkça ilave ediyorum ..

pembegül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön