Oğuz Bey;
Allah kolaylık versin, bende devlet memuruyum ama devletle uğraşmanın zor, hemde çok zor olduğunu en iyi bilenlerdenim
İşin aslı bence ne biliyor musunuz? İnsanlarımızın önce kendine saygısı yok dolayıyla da kimseye saygı yok. İşin başı bu maalesef.
Size ve mülkiyet hakkına saygısı olan bir insan bunu yapmaz, fakat genel olarak insanlarımızın kendilerine saygısı yokki sana-bana-çevresine saygı duysun, bu trafikte de böyle, çarşıda pazarda da böyle ve maalesef devlet dairelerinde de böyle.
Yanlış hatırlamıyorsam sizin birde Orman'da mağduriyetiniz vardı, Allah kolaylık versin. Ben o mantığı az çok biliyorum galiba, işiniz orada da zor.
Bu memlekettte insanlarımıza sevgiyi, saygıyı, insana sadece insan olduğu için değer vermeyi öğreten eğitim kurumlarımız olmadığı için maalesef etik olarak bittik. Bir memleketin Başbakanı vatandaşına hakaret edebilir mi, bizim memlekette ediyor işte.
eee artık bundan sonrası da imam-cemaat muhabbeti.
Fazla uzatmayım siyasi konulara uzak kalmaya çalışıyorum, onun için bu forumdayım, onun için balığa çıkıyorum.
Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey gelse keşke elimden.