Günaydın arkadaşlar ancak evime dönebildim ve onca koşturmadan sonra yazma fırsatı bulabildim. Henüz yazılan mesajları bile okuyamadım onun için birşeyleri atlarsam özür dilerim.
1- Bir üyemizin ismini yanlışlıkla atlarım diye isim vermeden yazıyorum. Toplantı gerçekten çok güzel oldu. Babamı zor ikna etmiştim ama dönüşte onun da ne kadar mutlu olduğunu ve hayretler içinde kaldığını anladım. Türkiye'de herhangi bir konu hakkında bu kadar bilgili insanların olabileceğine ( Sadece hobi amaçlı ya da mesleki olarak ) ihtimal vermiyordu

)
2- Toplantı ile ilgili video görüntülerini bilgisayar ortamına aktarır aktarmaz facebook ve agaclar.netten paylaşırız gerçekten güzel bir anı olarak elimizde olacak.
3-Çilekler için, baklava ve diğer ikramlar için, kesme çiçekler için ( ki gerçekten bendekiler tuttu, mumçiçekleri için, lavanta kokulu güzel keseler için, gül çelikleri için, aloe veralar, orkideler, kombu çayı, sıvı gübre tanıtımı, mum kaktüs, dev balkabağı tohumları, ginko fidanları, güzel sohbetler ve bilgilendirmeler için herkese çok teşekkür ederim.
4- Sebahattin ve Cemal Bey'in kızı için konuyla ilgili olduklarından bahsettiğim CD'leri en kısa zamanda gönderirim bana özelden yazışma adreslerinizi bildirebilirseniz sevinirim
5- Sebo'nun verdiği mum çiçeğini Trabzon'a sağ salim getirdim. Susam çiçeğin havaalanının hemen önünde üst geçidin altındaki Prenskale yazıhanesinde camın önünde seni bekliyor aynı mesajı facebooka da ekleyeceğim abiye dedim ki gelip alan olmazsa evlat edinirsiniz

sakın çiçeğini orada bırakma yine de ...
6- Çay tohumlarının tutması için dua ediyorum. Çünkü gerçekten sevinerek paylaştığınızı gördüm. Kesinlikle soğuk iklimden hoşlanmaz, ılık ve nemli havayı sever, toprak asitli olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Kamelyanın ihtiyaçlarıyla aşağı yukarı aynı zaten...
7- Kudret Ginko fidanlarını buraya kadar getiremedim yeni doğan yeğenim adına İstanbul'da paylaştırdım. Eğer tutturabilirlerse bir kısmını kara yoluyla buraya getirecekler.
8- Hüseyin Bey bahsettiğiniz konuyu unuttum sanmayın. Ciddi olarak düşünüyorum. Şimdi ayrıntılı bilgi almaya başlıyorum.
9- Böyle bir organizasyonu ayarladığı için başta Sayın Turco'ya, güleryüzlü eşine, Şükran Hanım'a, Beyaz Orkide ve arkadaşına, Cemal Beye, eşine ve kızına, Sebahattine ve sınıf arkadaşına, Doğal Doğa'ya, Hüseyin Bey'e , Yeni üyemiz olan asker arkadaşımıza ( kusura bakmayın zamanla herkesi tanıyacağım ) ,Güler Hanıma, Kgursan Beye, Sinan Beye, Todora, Kudrete, Çanakkaleden gelen arkadaşıma , Selahattin Bey Eşi ve kızına, Çok sayıda meyve fidanı olan diğer arkadaşa, Sayın Ferda Ülkümen'e herkese çok teşekkür ederim.
Bir de yazılanları okuyayım