Sayın Kudret hoca mini sera çalışmalarınızı izledim çok güzelin ötesinde bir proje sanırım benim gibi izleyenlerin vede konuyla yakından ilgilenip böyle çalışmaya gıpta edercesine hayran kalıpta birşeyler yababilme şevki uyandırıyorsunuz siz gerçekten büyük projelerin altına imzası olacacak insansınız inanın sizi yakından tanıdığıma çok memnunum .
Sizin bu azimli çalımalarınız çok gençlere taş çıkartır ama size bu gücü yaptığınız araştırma geliştirme çalışmalarından haz duyma fayda sağlama yardımcı olma paylaşma duygusu bu mükemmellikler sizin çalışmalarınızın itici gücü olarak çevrenizede yansıyor .
Bitki besin eriyikleri hazırlamada gösterdiğiniz performansı benim dışında pek az kimsenin anlıyacağını kavrıyacağını zannetmiyorum. Şimdi siz ayni anlayış ve ruhla bu mini sera işini yapıyor sonuca götürmede gösterdiğiniz performas forumdaki arkadaşlar üzerindeki etkilerden de anlaşlıyor. Kendinizi fazla yoruyorsunuz gibi geliyor bana.
Sayın hocam sizin calışmalar dan aldığım ilham ve esinlemeler banada bahçe, toprak, kompost konularında itici güç veriyor bahçemdeki özverili çalımalarda ki yanlızlığımı unutturarak azmimin güçlenmesi ile çalışmalarımda usanma duygusu yaşamıyorum tekrar bu satırlarda bulaşmak üzere çalışmalarında başarılar dilerim
|