Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gallus
arkadaşlar aradan yanlızca bir gün geçmiş Albizanın belki nete girme fırsatı olmamıştır diye düşünüyorum. sonuçta hiçbirimiz herzaman bilgisayar başında olamayabiliriz. paylaşım tabii ki de çok önemli. ama bazen fırsat olamayabiliyor.
albizanın kötü bir niyeti ya da umursamazlığı olduğunu ben pek düşünmüyorum.
|
bu mesajı yazarken çok kısa süreliğine nete girmiştim. ve böyle bir tartışmayla karşılaştığımda üzüldüğüm için bunları yazdım. yaptığım açıklamada olayın ayrıntılarını bilmiyordum demekle kendimi kurtarmaya çalışmıyordum. yaptığım haretin açıklamasıydı bu sadece. haklı olduğumu iddia etmedim. sevigili bonsaireef senin gibi birisinin kimseye boş ithamda bulunmayacağını biliyorum. o mesajı yazıp yazacağıma da pişman oldum. olaylar hiç istemediğim bir yere geldi. çünkü hala konuşuluyor ve gerçekten kendimi hiç hesapta yokken suçlu çıkarmış oldum. en azından sizin gözünüzde böyle görünmem beni çok üzdü. hala samimiyetime inanmadığınızı hissederek daha da üzülüyorum.binlerce kere özür diliyorum. burada üzmek istediğim en son insanın sen olduğunu bilmeni isterim bonsaireef.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gallus
sevgili Malina eğer şu kara liste konusunda ciddiysen, bana çok korkutucu geldi  böyle güzel bir sohbet ortamında yanlış anlaşılmalara sebep olabilir.
bence hiç gerek yok. tabii bu benim fikrim.
sevgiyle kalın 
|
sevgili Malina bu yazdığım mesajın seni kıracağını hiç sanmamıştım. senin işine karışmak gibi bir düşüncem olamaz. sadece fikrimi belirttim
İki yanlış ile kara listeye girilmez. Bunun için tekrarlayan yanlış davranışlar gerekir. "tabi ben olayın ayrıntılarını bilmiyordum" deyip yine de olaya karışmak gibi davranışlar da buna dahil.
böyle birşeyle de karşılaşınca ne kadar üzüldüğümü anlatamam. ben kimseyi yargılamadım. iyi niyetliydim bu yüzden yargılanmak çok ağırıma gitti. sizler beni pek iyi tanımıyorsunuz ama ben sizleri çok seviyorum. üye olmadan önce çok uzun süre takip ettim bu siteyi.yazında beni de kastetmişsin ama ismimi bile söylemişsin.ben hiç birşeyi tehdit olarak algılamadım. sadece olayların buna benzer bir duruma gelebileceğini düşündüm. yanlış düşündüysem beni affet. sana saygısızlık ettiğimi düşünmen çok üzücü. anlaşılan o ki seni de çok kırmışım. senden de binlerce kez özür diliyorum. ama lütfen samimiyetime inanın.
yaptığım hatayı çok iyi ve hızlı anladım ama işe yaramadı.bu hatayı bir daha yapmayacağıma söz veriyorum.bunda sonra açılan başlığın dışındaki konularla ilgili yorum yapmayacağım
hepinize sevgiler
Mahmut Aldırmaz