View Single Post
Eski 20-08-2006, 10:21   #27
bonsaireef
Ağaç Dostu

bonsaireef's Avatar

Giriş Tarihi: 29-06-2005
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi albiza
Hatta malina nın tehditiylede hiç karşılaşmak istemezdim,zira sayın malina verilen mesajların satlerini ve tarihlerini inceleme zahmetinde! bulunmuş olsaydı böyle bir mesajın gereksizliğinide anlamış olurdu.Bonsaireef, Seni kırmak adına söylemiyorum bunları.Ama Malina nın mesajını gerksiz bulduğumu söylemek istiyorum.Ayrıca Gallus a da teşekkür ediyorum Su-i zan yerine Hüsnü zan tercih ettiği için.
Malina bu sitede olup biten herşeyden haberdardır.''Tarih ve zaman inceleme zahmetinde bulunmadan tehdit etmişsin'' gibi gereksiz bir ifade kullanmanın hiçbir anlamı yoktur.Malina zaten mesajının gerekliliği konusunda çok güzel yazmış.Benden özür dilediniz ama malinadan da özür dilemeniz gerekiyordu.Albiza malinaya ettiğin talihsiz laflardan ötürü, gallus sende bilip bilmeden olaya karışıp yorum yaptığın için.Malinaya söylenmesi gereken sözler layıkıyla söylenmediği sürece olay tatlıya bağlanmış sayılmaz.Sadece bu seferlik unutulmuş gibi yapılır.

Olay tatlıya bağlanmış olacak, ortada şekillendirilmesi gereken bir ağaç olacak ve ben yorugunum diyeceğim bu mümkün değil.

bonsaireef Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön