View Single Post
Eski 16-02-2009, 13:31   #187
Oğuz Karsan
Ağaç Dostu

Oğuz Karsan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-12-2006
Herkesten özür diliyorum.

Merhaba,

Aranızda olamadığım için çok üzgünüm.

Ama başıma gelenleri okuyunca beni affedeceğinize eminim.

Altınolukta tarihi evlerim olduğundan daha önce bahsetmiştim. Bu yaz sonu pek uğrayamadım. Daha önce de bahçemize ve evlerimize tecavüz edilerek inşaat yapılmıştı. Çanakkale Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun 21.02.2003 tarih ve 1693 sayılı kararı ile yıkımına karar verilmiş ve belediyesi yıkmadığı için uzunca bir süre didişmiş ve sonunda yıktırmıştım.

Belediye Başkanı ve Fen işleri Müdürünü de şikayet etmiştim. Belediye Başkanı hakkında soruşturma izni verilmemiş ancak Fen İşleri Müdürü ceza almıştı fakat rahşan affı ile cezası ertelenmişti.

03,02,2009 akşamı Bayramiçten dönerken herzaman yaptığım gibi Altınolukta bulunan evime uğradım. Kapıyı açıp imar rezaletini görünce şok oldum. Hemen Jandarmaya gidip durumu anlattım. Ertesi sabah çiçeklerimin üzerinde sıva yapan ameleler ile tartışıp yine jandarmaya şikayete gittim. Adamlar hem arazime girmiş sıva yapıyorlar hemde bana saldırıyorlardı.

Neyse özetlersem aranızda bunun için bulunamadım. Hepinizi çok görmek istiyordum. Malesef göremedim. Bundan dolayı da üzgünüm ve kızgınım. Zaten Altınoluk Belediye Başkanını bir başka konudan içeri atmışlar. İnşallah hiç çıkamaz.

Hala Altınoluktayım. İnşaatı Bursa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna ihbar ve şikayet ettim. Sağolsun Kurul Bşk. Yrd.sı Y. Mimar Oktay Ekinci olayı anlatmamız için fırsat verdi. ve hem projeye hem Altınoluk Sit Koruma Amaçlı İmar planına uymayan inşaatın mühürlenerek durdurulması için belediyesine yazı yazdı. Herhalde bu gün veya yarın inşaat mühürlenir de rahat bir nefes alır, nöbet tutmaktan kurtuluruz.

Bu arada şok haber şu: nasıl becermişlerse tabi belediyesindeki yandaşları marifetiyle projelerini de kuruldan onaylatmışlar.

Tekrar özür dilerim. Hepinizi görmek istiyordum. Ama olmadı. Özellikle turco dan özür diliyorum beni anlayacağınızı umuyorum.

Saygılar

Oğuz Karsan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön