merhaba sevgili arkadaşlarım,mini sera için bugün çarşı pazarda herkesin aynısını veya çok benzerini bulabileceği bir kap aldım, aksesuarlarını yapabilmek için malzeme temin etmek peşindeyim. İstiyorum ki herkesin rahatlıkla bulabileceği malzemeler olsun. Resmini çekip göstereyim istedim ama aksesuarlar için alınan malzemelerle beraber olursa daha iyi olur diyorum. Sayın malbman ın dediği gibi işlenmedenki halleriyle resimliyeceğim.
Dün resimlerini gördüğünüz mini serayı sadece tohumdan fide yetiştirmek için düşünüp yapmıştım ve Daha önceki forum mesajlarında da bu sene püskürtme sistemini deniyeceğimizi söylemiştim.Durum böyle olunca sizlere iki iki iş çıkartmamak için hem fide yetiştirmek hemde püskürtme sistemi ile bitki büyütme işini beraber yapabileceğimiz bir sistem kurmaya karar verdim. Ancak unutulmamalıdır ki püskürtme sistemi diğer sistemler kadar basit ve kolay değildir Rizikoları diğer sistemlere göre daha fazladır. Fakat artılarını ve eksilerini bizzat yaşıyarak görmemiz ve çözümler üretebilmemiz açısından önemlidir.
|