View Single Post
Eski 07-02-2009, 12:28   #129
Kiraz
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Güler Hanım, göndereceğiniz fotoğraflar için şimdiden teşekkürler, merak ettim doğrusu.

Duvarın arkası önceden boştu ama artık toprak dolu. Zaten bu nedenle duvarın yenilenmesi gerekti. Rutubet problemini evin giriş merdivenlerinde yaşadım, boyadan kısa bir zaman sonra yosunlaşmayla beraber yeşerdi. Sarı renk boya içinde yeşilmsi lekeler ve kabarmalar felaket oldu ama yanda inşaat devam ettiği için bir şey yapmadım.

Bu seferki boya biraz daha iyi kalite ve kullanılacak astarın da biraz yararı olacak ama bir kaç yıl içinde tekrar problem çıkaracağı kesin. O zamana kadar duvarların bir kısmı çiçek ve sarmaşıkla kaplanır diye düşünüyorum, duvarlar çok fazla olduğu için daha masraflı bir uygulamaya giremiyorum. Girişteki merdivenin üzerine kadar bitki sardıramazsam da ileride bir kısmına mozaik uygulamayı düşünüyorum (bu sıralar resim ve mozaiğe tekrar devam etmek için oldukça hevesliyim, umarım başlarım). Mozaik uygulamasının altına ciddi tedbir almam gerekecek, onca emek ve malzemeye yazık olur yoksa. Neyse ki bu alan büyük değil.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön