View Single Post
Eski 07-02-2009, 00:00   #36
uzman16
Ağaç Dostu

uzman16's Avatar

Giriş Tarihi: 10-10-2007
Arzu Hanım, sizin bende özel bir yeriniz var.

Şaşırdınız değil mi! Anlatayım;

Sarkan petunya tohumu arıyordum. Yapı marketlere bakmış ama istediğim tohumu bulamamıştım Siz bana geçen sene (siteye üye olma nedenim olan) sarkan petunyanın tohumunu yollayabileceğinizi belirttiniz. İlk defa birisi bana tohum yollayacaktı. Sevinmiştim. Kısa süre sonra gelen zarftan çıkan minicik “Akşın gözyaşı”nı yaşatamadımsa da "Leş kaktüsü” ve “Sarkan petunya” tohumları beni çok mutlu etmişti. Zira zarftan bir yerine üç tür çıkmıştı ve üstelik uzun zamandır kimseden mektup almamıştım (Mail ve kargolar nedeniyle postayı unutmuştum.) Ayrıca leş kaktüsü nedir adını bile bilmezken yaptığım araştırmalarda adıyla büyük bir tezat oluşturan bu türün güzelliğine hayret etmiş, daha sonra bulduğum leş kaktüsü fotoğraflarını ilgili başlıkta paylaşmıştım.

Bahar gelince seralardan aradığım türde yetişmiş petunyalar bulup aldıysam da tohumdan yetiştirmenin keyfi bir başkaydı.

Petunya tohumları için size tekrar teşekkür ediyor ve sizden gelen tohumlardan yetiştirdiğim petunyaların resmini size hediye ediyorum.

Sevgiyle kalın.

Eklenen Resimler

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön