View Single Post
Eski 30-01-2009, 10:07   #72
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Bu aletleriniz yok, ama siz yine de kalıp beyaz peyniri istediğiniz incelikte ve çok düzgün kesebilirsiniz.

Bunun için 30-35cm boyunda bir yorgan ipliği işinizi görür.
Bu ipliğin iki ucunu, ellerinizin iki işaret parmağına dolayın ve gerin.
Peynir kalıbını ekmek tahtası üzerine oturtun ve istediğiniz incelikte, gerdiğiniz ip ile kesin. İpi kalıbın sonuna dek, gergin olarak aşağı doğru indirin.

Name:  P1300186 (600 x 450).jpg
Views: 14723
Size:  43.6 KB

Name:  P1300188 - Kopya (450 x 600).jpg
Views: 13282
Size:  40.4 KB

Name:  P1300189 (600 x 450).jpg
Views: 13339
Size:  45.0 KB

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön