View Single Post
Eski 28-01-2009, 07:59   #22
malbman
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Hayırlı olsun Sn. Malbman, çok güzel bir sistem olmuş, marullar büyüdüğü zaman umarım sıkışmazlar. Sn. Envor' un marul yaptığı PVC borulara iki viyol arası bayağı açıktı ama fırtınadan önce çektiği resimde senin marulların kardeşleri öyle bir yer kaplamışlardı ki birbirine yaslanmışlardı sanki. Marullar büyüdükçe aradan birer atlayarak ham yaparasan hemde seyrelmiş olurlar. Gerçi ne kadar yer kaplayacaklarını Envor daha iyi bilir, tecrübeyle sabit çünki. Şimdiden afiyet olsun diyorum. Bu arada Sn. Kahyanur' dan bir mavi boncuk iste sen. Ne olur ne olmaz. Sn. Envor' a söyledik dinlemedi bizi.
Dediğiniz gibi sayın Sarıcan; sistemi hazırlarken biraz aceleye geldi ve bir takım şeyleri plansız ve düşünmeden yaptım. Düşünmediğim konulara sizin dediğiniz gibi sıkışıklık konusu da dahildi. İkinci hatayı da sevgili envor'a fide sayısını söylerken yaptım. Tüm gözlerin sayısı kadar fide istedim. Halbuki 20-22 tane demem gerekiyordu.

Ama çok önemli değil. Marullar büyüdükçe manavların yaptığı gibi birer tane paket lastiğiyle bağlayıp toparlarım sanırım. Daha da olmazsa, sizin dediğiniz gibi birer tane atlayarak seyreltirim Böylece lezzetli salatalar için bekleme süresini de kısaltmış olurum

Düzenleyen malbman : 28-01-2009 saat 08:00 Neden: Yazım hatası
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön