[quote=gece;351474]Döndüm :-) hem de ellerimi çamura bulayıp, döndüm, ayıptır söylemesi kiraz dikip, bir sürü karanfil şaşırtıp, gül çeliği dikip "döndüm".
Hoş geldiniz, siz başlamasanız başlayacağımız da yoktu yani
İlk "gaz" hep çok önemlidir.
Orman Mühendisi'nin "dönün!" deyişine uydum yani, hatta bu esnada Dünya da kendi etrafında 3 tur döndü, (3*42000 km) 4.'yü dönüyor;
peki sizde durum nedir?
Biz bir işe başlamadan başka bir işe soyunduğumuz için, bu işe el atamadıktı. Ama zat-ı alinizin inayetinizle başlayacağız evelallah.
Gerçi henüz, başlangıçta belirlenen 11 karakterden benceğiz dahil 5'i (her ne kadar ötekiler
koyu bir biçimde ilk mesajda güncellense de benim ismim geceyi temsil eden baykuşun yanına silik, italik (devrik cümleler misali, yan yatık) olarak bile eklenmemiş ama olsun, herhalde benim "sulandırma" sorunum olduğu için böyle uygun görülmüş, olsun, ne yapalım.)
Sizin isminiz de bu sitemkarane tavırla değil ama, unutulduğu için değişmemişti. Az önce anımsayıp düzelttim.
2. Ağacın dalındaki bilge ve çenesi düşük baykuş (geceyi ifade edecek):GECE