View Single Post
Eski 23-01-2009, 18:15   #98
nevsune
Ağaç Dostu

nevsune's Avatar

Giriş Tarihi: 04-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi COYOTE Mesajı Göster
Bence ptt ile canlı çiçek vs göndermek pek akıl karı bir iş değil. Sevgili Nevsune'ye gönderdiğim paket (ki üzerine yazılan kocaman uyarılara rağmen) darman duman olmuş. Öyle olması için neredeyse duvardan duvara atmaları lazım
Ama tohum vs gibi şeyler için çok daha hesaplı tabii. Kargoda en küçük poşete 6 küsür lira veriliyor.
PTT Kargonun nasıl bir ciddiyetle! çalıştığını ben birebir yaşadım.

Geçen bahar Coyote bana çilek fidesi yollayacaktı. Parasını bana ödetmeyeceğini bildiğim için ucuz diye PTT kargo ile göndermesini istedim. Sözüm ona kibarlık yaptım. Gelecek diye evden çıkmadan bekliyorum. Telefonum çaldı, bizim site görevlimiz "abla bir paketin geldi evde yokmuşsun, ben aldım" dedi. İşin tuhaf tarafı benim evimle görevlimizin evi ayrı bloklarda. Paketimi getirdi. Paket yamru yumru olmuş, altı sırılsıklam, yapış yapış. Bir açtım, inanılır gibi değil. Fideler, toprak, cam kırıkları, kırmızı yapışık birşeyler içiçe girmiş bir halde. Meğer sevgili Coyote fidelerin yanısıra bana küçük bir kavanoz da dağ çileği reçeli göndermiş. Üstelik kavanoz, naylon ambalajının içinde imiş. İşte o zaman anladım paketin neden bana değil de görevlimize bırakıldığını.

Değerli bir şeyi PTT kargo ile gönderecekseniz bir kez daha düşünün derim.

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön