Gündüz gündüz yazdığım için sürç-ü lisan edersem, af dilemeyeceğim içinizden nasıl geliyorsa öyle düşünün ve davranın...
Nasılsa herkes kendine yakışanı yapacaktır sonuçta. Benim açımdan sorun yok yani.
Her ne kadar dedem'in yaklaşımının yanlış anlamadan kaynaklanan bir celallenmeden ibaret görsem de en azından cevap yazdığı için teşekkür ediyorum. Ve bu teşekkür ciddi bir teşekkürdür, basit alay, espri, sağ gösterip sol vurma falan değildir.
Yazımda belirttiğim "minnettarlık" ise tabii ki müjgan'a ait. Dedem, sorularıma yanıt vermeye tenezzül etmeyip, kendini benim ve yönetimin yerine koyup, başkaları adına fikir yürütmeyi üstün tutup, polemik malzemesi olmaya çok açık yeni sorular sormayı tercih etmiş. Kendi bilir. Polemiği sevmem, gereksiz ve anlamsızdır. Bu forumda yeri de yoktur.
Her ne kadar yönetimi temsilen (?) silineceğini kesin bir dille belirtmiş olsa dahi ben aynı fikirde değilim.
Başlığından itibaren tüm yazdıklarımda konu dışı ne yazmışım ki silsin yönetim? Benim şimdiye kadar yönetimin müdehalesi olarak gördüğüm; kötü niyet ve konu dışı hariçten gazellere müdahale ile sınırlı olup, farklı düşünen, farklı üsluptaki insanlara tacizi hiçbir zaman içermemesinden ibaret. Böyle olmadığını, düşünme biçimi ve içeriğe de sansür uyguladığını iddia edenden ispat isterim. Benim ispatım tüm forumdan ibaret.
Dedem'e iyi gecelerin de ötesinde iyi günler (7/24) diliyorum ve bu konuda ne alay, ne ironi yapıyorum. Nokta.
Müjgan'a naçiz sorulara yanıtları için tekrar minnettarlığımı iletiyor ve pilavdan dönenin kaşığı kırılsın diyorum. Yazıların içeriğine odaklandığı ve başlatılmış bir polemik girişimine karşı bile coşup gitmeyişini ise minnettarlığın tükürükle yapıştırma olmayıp hakedilişinin delili olarak sunuyorum. Böyle biline.
Geceyi ifade edecek baykuş için baştan pilavdan dönenin diyerek cevap vermiştim ama yineleyeyim;
neden olmasın! Hem geceyi
geceden iyi kim oynayabilir ki!
Baykuşun "bilgelik" sıfatı konusunda ise sadece geniz temizleme sesi şeklinde kısacık bir öksürük ile çekincemi koyayım ki, sonra hayal kırıklığı olmasın.
Yanıtları okuyan herkese ise bu kadar çok vakit alıp, konuyla ilgili "N'evet geceyi temsil eden, baykuş, benim! ve gördüğünüz gibi çook kötüyüm çok!" diyorum. Anlamayan olursa, soru sorabilir, ben öyle yapıyorum
Küçük bir açıklama olarak da; alın Süperman'i, toplayın şamaroğlanı ile, bölün ikiye (iki şeyi topladığımızdan ikiye bölüyoruz), ne kaldı? vasat bir forum üyesi mi, hah! tamam işte, sonuç doğru, tebrikler.
gece
konu dışı yazmayı sevmeyen, forumda varoluşu, zamanın gerçek ve adil kollarına emanet etmekten yana olan gerçekten "sakin" forum kişisi.