View Single Post
Eski 21-01-2009, 17:57   #128
malbman
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Bugün öğlenden sonra beklediğim fideler geldi. Paketi aldığımda birinci şoku yaşadım. Paketin içinden 50 Adet beklerken 24 Adet fidecik çıktı. Fidecik diyorum çünki çilek ağacının 50 mm lik kısmına yerleştirirken bayağı zorlandım. Ayrıca yaprakların çoğu lekeli ve yanık gibi. Pek adam olacaklarını sanmıyorum.

Romantik Serseri avatarlı Mor Beyaz Botanik sahibi Cengiz Bey sipariş alırken miktar açısından sıkıntı yok demişti. Eksik gönderdiği fideler yerine bir not yazarak 100 Adet çilek tohumu gönderdiğini yazmış. Benim şu an tohumla uğraşacak vaktim olsa Mart ayını bekler adam akıllı fidelerle başlardım bu işe. Sağolsun ayrıca Kivi meyveside göndermiş hediye olarak ama yaşadığım hayal kırıklığını bu meyveler de gidermedi.
Sayın Sarıcan öncelikle geçmiş olsun. Bu kadar uğraştıktan sonra emeklerinizin bu şekilde sonuçlanması üzücü. Ama pes etmeyin. Analitik ve problem çözme odaklı düşünce tarzınız sizi istediğiniz sonuçlara ulaştıracaktır. İsterseniz bir kaç gün ara verip kendinize biraz zaman tanıyın.

Fidelerle ilgili memnuniyetsizliğinizi burada dile getirebilirsiniz.

Sonrasında ise alternatif malzeme olarak genleşmiş kil kullanmayı düşünürseniz bu linke bir göz atın.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön