View Single Post
Eski 11-08-2006, 20:34   #130
vifer
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 05-06-2006
Allah insanlara düşünmesi için akıl ve düşündüklerini ifade edebilmesi içinde dil vermiştir.Hiç kimse Allah’ın insanlara verdiği bu hakkı elinden alamaz.. İnsanlarla aynı fikirde olmamanız size de bu hakkı vermez.
Şuna emin olunuz ki bana verdiğiniz bu zorunlu izin benim düşüncelerim üzerinde en ufak bir değişiklik yapmayacak.Ben yine bildiklerimi söyleyeceğim.Çünkü bu zorunlu izinler insanların düşüncelerini değiştirmeye yarasaydı bugün Nazım ve Necip Fazıl’ı kimse tanımazdı ama onları zorunlu izine gönderenlerin adını bugün kimse anmıyor.

Ve Memet; Ben bu sitede yazışan insanları samimi dost meclisinin bir üyesi olarak gördüğüm için bu kadar rahat yazabildim.

Ve Arsakay;Size de naçizane bir kitap önereceğim.Sayın Murat BARDAKÇI’nın yazdığı Osmanlıda Seks.Orada gerçek Nasrettin Hoca fıkralarını bulacaksınız ve göreceksiniz ki Nasrettin Hoca sadece kazanları doğurtmuyor.Benim anlattığımın orada yazılanlar yanında esamesi bile okunmaz.

Ve Mine Hanım;Sorduğum bütün sorulara verdiğiniz içten cevaplar için teşekkürler.Bana ziraat mühendislerinin sandığım kadar boş insanlar olmadığını gösterdiğiniz için bir daha teşekkürler.

Ve Sevgili Malina; Senden son bir isteğim var. Düşüncelerimi özgürce ifade edemeyeceğimi anladığım bu siteden üyeliğimi iptal etmenizi rica ediyorum.

vifer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön