Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lonicera
Sn malbman, incelemiş olduğunuz kaynaklar belki de optimum şartlar dahilindeki özelliklerini belirtmişlerdir. Mevsimsel farklılık ve iç mekandaki üretimlerde sapmalar olabilir diye düşünüyorum. Esas sizden dört gözle beklediğim bir haber var. Nasip olur da RR ler kızarıp yediğinizde, lezzet ve özellikle dış kabuk inceliği husundaki aktaracağınız bilgiler  . Malum cherry domates grubundaki pek çok cins, sert dış kabuğuyla biliniyor.
|
Sevgili Lonicera, büyük ihtimalle siz haklısınız. Bitkiler için gerekli şartlar yan komşuda bile farklı olabildiğine göre, dünyanın bir ucundaki şartlar haydi haydi değişik olacaktır.
RR'lerin iki tanesi çok güzel bir şekilde kızardı ama onları koparmayacağım. RR' lerin lezzetini ve kabuk yapısını en az sizin kadar ben de merak ediyorum ama bunları tohumluk olarak ayırmak istiyorum. Geri kalan üç tanesi olgunlaşınca belki de bir tanesini size veririm, siz tadarsınız.
Ayın 24' ünde yapılacak bonsai toplantısına katılacaksanız, sanırım o güne kadar diğer iki RR de olgunlaşır. Oraya getiririm.