View Single Post
Eski 17-01-2009, 00:15   #11
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Gerçekleşmemesi için bir neden yok sanırım, var da ben mi bilmiyorum,
Görkemli ve geniş katılımlı bir gezi olmasını diliyorum, ağaçlar net üyeleri şimdiye kadar göstermiş oldukları duyarlılıklarını bu geziye daha da çok göstermeleri gerektiğini bilinci içerisinde olduklarına şüphem yok.

Çok sevdiğim görüş ve düşünçelerine daha doğrusu zeki beynine ayran olduğum bir yöneticimizin mesajı.
Alıntı:
agaclar.net hakkında bildiklerim senden ya da bir üyeden fazla değil Çünkü hep birlikte oluşturuyoruz
O halde bunu da hep birlikte oluşturalım arkadaşlar, oluşturalım değil oluşturmamız şart, yoksa şimdiye kadar olan yazışmalarımızda ki söylemlerimiz hepsi hava da kalır.

Ülkemizi seviyoruz, doğayı seviyoruz, bitkiyi, ağaçı, hayvanları seviyoruz dimi.

Ülkenin nasıl kazanıldığını çocuklarımıza anlatamazsak, yarın o çocuklarımızın o bitkiyi o ağaçı dikeceği toprağı kalmayacağını da anlatmamız gerek diye düşünüyorum.

Hepinizin bu duyarlılığını göstereceğinizi düşünüyorum. Sizlerin şimdiye kadar olan yazılarınızdan aldığım güçle katılımın çok yüksek olacağını tahmin ediyorum. Bize yakışan da bu olmalı.

Sevgilerimle...

Düzenleyen Lilium : 17-01-2009 saat 00:29 Neden: küçük bir ilave
Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön