Konu: MSaygin
View Single Post
Eski 12-01-2009, 17:29   #14
MSaygin
Ağaç Dostu.

MSaygin's Avatar

Giriş Tarihi: 25-01-2006
Bu bölüm aslında tek okunur olsa, cevap yazmaya kapalı olsa diye düşünüyorum çünkü yazdıklarınıza cevap vermek çok zor, insanı utandırıyorsunuz, ne diyeceğimi bilemiyorum, hepinize çok teşekkür ederim

eylems'in dediği gibi hayatım, yağmasam da gürlemekle geçiyor, biraz fotoğraf çekince, internetten okuduklarını paylaşınca, bir şeyler biliyor gibi görünüyorum bitkiler hakkında ama gelip de terasımı görseniz, doğru düzgün, sağlıklı bitki bulmak zor.Eşim çıldırıyor, hem bütün günün bunlarla geçiyor, hem dünyanın parasını harcıyorsun, hem evi, terası berbat ediyorsun, bari ortaya bir şey çıksa diye, hakikaten bakıyorum da doğru söylüyor Ama hep beraber öğreniyoruz işte, sonuçtan ziyade o uğraşı daha çok mutlu ediyor beni.

Sizlerle burada olmaktan, agaclar.net'in bir parçası olmaktan çok mutluyum, hepinize teşekkür ederim.

*dubief, anime sevmek ne demek, hayatım çizgi filmler üzerine kurulu Sadece anime değil, tüm çizgi film, canlandırma eserlere işim gereği de hobim gereği de büyük ilgi duyuyorum.Ama Miyazaki filmleri bir başka benim için, tüm filmleri çok özel, belli aralıklarla tekrar tekrar, kızlarımla da birlikte izlediğimiz filmler.

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön