View Single Post
Eski 10-01-2009, 08:23   #16
alice
Ağaç Dostu
 
alice's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2007
Şehir: ORDU
Mesajlar: 232
Patates kızartmasında kullanılan yağlar.
Bazı işletmelerin, insan sağlığını hiçe sayarak kar etmek amacıyla defalarca içinde patates gibi yiyeceklerin pişirilmesinde kullanılan kansorejen madde içeren yanık yağlar. Şimdilerde içine beyazlatıcı katılarak rengi değiştirilen yağlar.

Bir de kumaş boyalı simsiyah (çekirdekleri) zeytinler var.

İnsan için her şeyin fazlası zarardır, demek yeterli olmuyor. Ne yediğinizi/içtiğimizi bilmek de gerek.
Örneğin, 2,5-3 lt su insan için gerekli, fazlası zararlıdır. 2,5–3 lt su arsenik / kolibasili ihtiva ediyorsa ne olacak?

alice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön