View Single Post
Eski 09-01-2009, 22:59   #173
A.Şahin
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 10-04-2007
Şehir: Bandırma
Mesajlar: 455
Bu sene yetiştirdiğim kabaklarda tohumlar aynı olduğu halde ciddi tat farklılıkları oldu. Büyük olmasını istediklerimi bolca sulamıştım ama tadları cok kötü. Sulamadıklarımsa gayet güzel sert ve aroması yoğun ve piştiğinde de kuru oluyor. Birde şunu farkettim bir kaç kiloluk küçük kabalların etli kısımları piştiğinde damarlı bi yapıya sahip oluyor oda hoş olmuyor tabi yerken. Etli kısmı kalın ve ihtiyacı olduğu kadar su görmüş kabak en ideali gibi.

A.Şahin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön