Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Özlem
Cengiz Bey, Merhaba.
Epeydir konuşamadık.
Sonbahar sayımı yaptınız mı? Durum nedir? kışa nasıl girdik? Baharda neler yapacaksınız? Bize bahsedermisiniz?
Çobanköy sitenizi de kutluyorum.
|
,
Sayın Yücel ÖZLEM Bey,merhaba.
Evet uzun zamandır sizinle yazışamadık.Mezarlık ağaçlandırma çalışmaları tabi ki tam gaz hızla devam ediyor inşaallah. Sonbahar sayımı yapmadım ama neyin nerede ne kadar olduğu konusunda hassasım.Bu sene Yılmaz Bey'den temin etmiş olduğum çıplak kök çam fidelerinden tam verim alamadım % 60 varan kayıplarım oldu.Dikim zamanında söylendiği gibi dikim yaptık ama mevsimin çok sıcak geçmesi bunu tetikledi sanırım.
Ama tabi ki yılmak yok bu senede tekrar Yılmaz Bey'in görüşleri doğrultusunda gerekirse bu konuda uzman olan dikim işçileri temin etmek suretiyle gerçekleştirmek istiyorum.Diğer alternatif olarak Eskişehir Orman işletmesi Fidanlığından tüp çam fideleri temin etmek suretiyle dikim yapmayı düşünüyorum.
Evet ayrıca [URL="http://cobankoy.com"] adlı siteyide yayın hayatına koymak nasip oldu.İnşaallah yaptığımız çalışmaları ve köyümün tanıtılmasında bir faydam olur.Herşey için teşekkürler...