Vay Vay Vay....
Meğer millet ne kadar dolmuş da haberimiz yokmuş. Değil mi Malina? Yeni üye biri giriyor ve gerçeklerin saptırılması her halde canını çok sıkmış olacak ki başlıyor feryada.
Gerçekten toplumumuzda bazı insanlar veya bazı kesimler neyin bayraktarlığını yapıyor? Bilmiyorlar mı? Yoksa bildikleri için bu işi inceden inceye çok mu iyi yapıyorlar kestirebilmek mümkün değil? Daha önceki yazılarımda ÖTV ye karşı çıkanlara neden karşı çıktığımı anlatmıştım.Tabii üslubunca. Fakat yanlış bildiğinden haberi olmayan kesimler yazıp çizip ortadan kayboluyor ve bu iş tamamen şöyle oluyor. Bir deli kuyuya bir taş atıyor ve kırk akıllı o taşı çıkarmaya uğraşıyor.
Meteor da işin içinde olup doğru bilgilenmiş arkadaşlardan ancak geçen sefer Biotradere söylediklerim aynen Meteor için de geçerli. Lütfen üsluba dikkat.
Burada hiç kimse bir başkasını VATAN HAİNLİĞİ gibi bir ifade ile suçlamamalı ve suçlayamaz da. Ağır ifadeleri kınıyorum. Benimle aynı fikirde olsa bile.
Vatan hainliği başka birşey, kurduğu fabrikayı çalıştırmak için çırpınıp çıkar yol aramak başka. Bizler buradan birkaç kez yazdık. Aceleciyiz. Başka bir sıkıntımız yok. Zeytin ağaçlarımızı dikmeden, her yere zeytin yağı fabrikası kurmaya benziyor yapılanlar. Eee arkadaş bu kadar acele etmeseydin demek lazım. Nihayetinde bekleyeceksin. Ağaçlar büyüyecek, zeytin verecek olgunluğa gelecek. Zeytin verecek. Sen sonra zetinden yağ çıkarabilirsin. Devlet de devlet ise sen fabrika kurdun aman işsiz kalma diye senin yurt dışından sıkmak için zeytin getirmene izin vermeyecek sözün özü işte bu.
Biyodizel üretecek arkadaşlara işlerinin devamlılığı için sözleşmeli tarım diye bir olguyu tanımalarını araştırmalarını ve çitçimiz ile yakın temasa geçmelerini öneriyorum.
Sağlıkla kalın.
|