View Single Post
Eski 28-12-2008, 21:21   #33
Sarıcan
Ağaç Dostu

Sarıcan's Avatar

Giriş Tarihi: 28-11-2008
Herkese iyi akşamlar,

Bugün mini serada 6. gün. Gün içinde biraz güneş yüzünü gösterdi, bende yeni resimlerini çektim. Şimdilik bir olumsuzluk yok, bir haftadır su seviyesinde hiç bir değişme olmadı. Her halde hava çok soğuk ondan. Bu hafta Kudret Bey' den EC metremi hazır olduğu halde alamadım. Bu yüzden bu haftayı besin sıvısını değiştirmeden geçmeyi düşünüyorum. Fideler sağlıklı görünüyor, umarım önümüzdeki haftayıda böyle atlatırlar.

Havalar daha da soğuyacak diye bugün Bauhaus' tan 20 YTL'ye elektrikli fanlı bir ısıtıcı aldım. Aynı zamanda termostatlı. Ayarladığınız ortam sıcaklığını hissedince otomatik olarak devreden çıkıyor. Elektrik faturası biraz kabaracak ama değer herhalde.

Bu arada birde ilginç bir multitester aldım ama bütün çabalarıma rağmen çalıştıramadım. Herhangi bir pil konulacak yerini bulamadım. İçinde uzun ömürlü bir pili varsa da devre dışı kalmış herhalde veya pilsiz çalışıyor. Bir hevesle sıvının Ph' ını ölçmeye çalıştım ama nafile. Cihazın hem ışık hemde toprağın nem oranını ölçüyor dediler ama hiç bir fonksiyonunu çalıştıramadım. Yarın ilk işim götürüp ya yenisini alacağım ya da iade edeceğim. Çünki bahçe bölümüne bakan arkadaş kendisinin kullandığını ve çok memnun olduğunu söyledi. Kullanan arkadaşımız varsa bilgi verirse memnun olurum.

Eklenen Resimler

Düzenleyen Sarıcan : 14-03-2010 saat 12:37
Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön