Sevgili basenkar, size hala cevap vermeyeceğim çünki o kadar tartışmanın ve söylenen sözün ve içeriği konusunda tartışılan, sorular sorulmuş ve cevap verilmiş ürün için bu soruya cevap vermeyi abes görüyorum. Zira bu başlığın gerisindeki konularda cevaplarınız var, hatta içeriğini bile yayınlandı orada cevabınızı bulursunuz.
Süreçte ben kimsenin avukatı değilim. Benim cevap vermeyi anlamsız görmem tamamen benzer sorulara defalarca cevap verildiği halde birde bu cevabın benden istenmesidir. Ben sadece b5a yı kullanan, gerekli tüm yasal evraklarını orjinaliyle görmüş (Hüseyin beyle görüştüm size evrakları ve deneme numunesi gönderecek), kullandığı için ürünün etkisine şahit olmuş ve agaclar.net üyesi olması hesabıyle Hüseyin OVAK'ı tanıma fırsatı bulmuş bir kişiyim dolayısıyla da Bekir beyle tanışıklığım ve görüşmüşlüğüm var ve bununda sizi tanımamdan tek farkı ekstradan 2 defa telefonda Bekir beyle görüşmüş olmak.
Benim Bekir beyin yazdıklarına sözüm olmaz yazdıkları ona aittir, sizin yazdıklarınıza da. Ama gerçek şu ki Bekir bey sadece sizin değil agaclar.net içinde, karşımızda duran sanık sandalyesindeki kişi değildir. Bu sonucu başından gördüm, tavrım aklıma gelenin gözüm önünde gerçekleşmesinedir.
|