View Single Post
Eski 27-12-2008, 19:34   #22
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,323
Sayın Özlem,
Konuya getirdiğiniz açıklama için teşekkürler. Sayın Gulbaz kuyu tandırı ile ekmek pişirmek istiyorum diye yazdığında böyle bir pişirme yerini tahayyül etmeye çalıştım ama beceremedim ancak yazınızı okuduktan sonra mesele açıklığa erdi.
Sayın Gulbaz fırınım süperdir. Geniş diye yazdığınız fırın ağzı ustanın en çok zamanını alan kısım idi ve gerektiğinde bir tepsi börek de pişirilebilsin düşüncesine uygun bir ağız yapıldı ayrıca ilk yakmada bacanın çekişi yüksek ağız sebebi ile çok randımanlı olmakta.
Fırının seyyar bir saç kapağı var ve onu kapattığımızda istenen her şey gayet güzel pişirilebilmektedir.
Buyrunuz fırının kapalı halini sizin için çektim.
Hoşçakalın.
Eklenti 57266



Eklenti 57267


Düzenleyen hosseda : 29-03-2015 saat 10:23 Neden: Resimleri ayırmak.
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön