View Single Post
Eski 27-12-2008, 18:07   #588
Selahattin Yılmaz
Ağaç Dostu

Selahattin Yılmaz's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2006
Bekir beyden bana gelen bir mail. Elçiye zeval olmaz.

Sadece olanlara birileri sebep, birileri şahit, diğerleri de seyirci oluyorlar ve bu hiç değişmiyor. Bense hangisi olduğumu şaşırdım ama nasıl olurmuşta anladım ve bence bu memleket bundan daha iyisini de haketmiyor bildim:

Alıntı:
forumlar sıktı artık.‏

Kimden: B.sıtkı arı (*****bekir@hotmail.com)
Gönderme tarihi: 27 Aralık 2008 Cumartesi 16:28:39
Kime: selahattin*****@hotmail.com

Sayın Selahattin YILMAZ
Bu bahçesel ve ağaçlar net ten artık bıktım.Ve kesin kararımı verdim.BUndan dolayıda Hüseyin OVAK ı da aramanız gerekmiyor.Ben uzunca bir süre gerek askeri alanda gerekse sivil alanda bir takım çalışmalar yaptım.İnsan hiç ölmeyecekmiş gibi çalışan hiç yaşamamış gibi ölen zavallıdan ibarettir.Ben zavallı olmadım.En azında Allah 'ın bana verdiği ömrü değerlendirmeye çalışıyorum.Küçük kafalar kişileri,orta kafalar olayları,büyük kafalar fikirleri konuşur.O 2 forumda her kes kendisini büyük kafalı ilan etmiş.İstisnalar kaideyi bozmaz.Kibir gurur ve demogoji ile insanlarla veya onların çalışmalarıyla uğraşmaktan öteye gidemeyen acizler sürüsü.O kadar inceledim.Hep kişiler üzerinde yazılanlar.Hatta daha ötesi kişilerin ürünüyle yazılanlar.Kişilerden daha küçüklerle uğraşıyorlar.Bu insanlar gibi Türkiye de pek çok var.Tek üzüldüğüm neden en çoğu Türkiye de.Yaptığım ve yapacağım diğer ürünler kesinlikle yurt dışı menşeyli olacak.Bunda kesin kararlıyım.Kısaca diyorum ki bunu size yazdığımı da forumlara yazın lütfen.Akıllı insan zamanı nasıl kazanacağını akılsız insan zamanı nasıl israf edeceğini düşünür.Yani benim onlarla boşu boşuna geçirecek veya ayıracak zamanım hiç yok.O zamanımı daha değer verdiğim insanlarla ve çalışmalarla değerlendirme kararı aldım.Alim alim olmak için ne cefalar cahilcahil olmak için ne sefalar sürer.O linklerde ve forumlarda B5A nın tanıtılmasına hiç gerek yok.B5A anlatılmaz yaşanır.
Hedeflerimden ve amaçlarımdan asla taviz vermiyorum.Şu anda da örnekle anlatayım annenin kan gurubu aRH + babanın kan gurubu b RH + anne karnındaki çocuğun kan gurubu AB RH +Farklı kanlarıbirbirlerine versen ölüm oluyor da anne karnında rahimde nası bu kan diğerini ve çocuğu besliyor.Rahman ve Rahim olan ALLAH'IN ADIYLA DA Kİ kerametin peşindeyim.Böylelikle çoğu hastalıkları anne karnında çözülebileceğine inanıyorum.
Oradaki zavallılar artık benimle uğraşmasınlar.Yapışmasınlar fakir sümüğü gibi.Kararım enkısa süre içerisinde çalışmalarımı yurt dışına taşımaktır.Kimse vazgeçiremez.
Size de ayrıca teşekkür ediyorum.İlgi alakanız ve desteğinizden dolayı.(BAZILARININ KALPLERİ MÜHÜRLDÜR.İSTESENİZDE AÇAMAZSINIZ.)DER YARATAN AYETİNDE.bUNLAR ONLARDAN.TIPKI İNGİLİZ METAFİZİKÇİ VAR.ADINI HATIRLAYAMIYORUM.ŞU ANDA DÜNYANIN EN BÜYÜK METAFİZİKÇİSİ.'MOLEKÜLLER ÜZERİNDE TABİAT ÜSTÜ BİR VARLIĞIN KPONTROLÜ MEVCUTTUR.BU ALLAH'TIR.AMA B EN METARYALİSTİM İNANMIYORUM İNANMIYORUM.'DE BUNLAR ONLARDAN.OYSA KARBON ATOMUNUN ELEKTRONLARININ DEĞİLDE 6 GULİAN VE 6 KUARKINI PARÇALAMAYI BAŞARABİLSE İNSAN 1 MG KARBON ATOMU DÜNYAYI 8 KERE YOK EDEBİLİRDİ.İŞTE YARADANIN KONTROL MEKANİZMASI.
SAYGILARIMLA.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön