Acemilik Sayın Malbman, hemen gittim üstündeki şeffaf kapağı kaldırdım. Mutfaktaki eski bir kahvaltılık kutusundan bozma yaptım fide serasını, üstteki kapak şeffaf fakat kalın, sera etkisi olsun diye kapağı kapatmıştım fakat kalın olduğu için delmedim. Kaptaki su radyatörün üzerinde buharlaşıp üst kapakta damlacık oluyor. Bende radyatörün üstünde kuruyup susuz kalmasınlar diye oluşan damlaları bardaklara damlatıyorum. Demekki çok gelmiş, hemen kapağı açıp kurutuyorum.
Işık için bir şey yapamayacağım, güney cephe pencerenin önündeler, bugünlerde Istanbul birazda bulutlu. Denk geldi herhalde. Umarım güneş açarda biraz güneş görürler.
Ekmek pişirme makinasında markayı tutturamadınız. Kenwood kullanıyorum. Su yerine süt kullanıldığı zaman ekmeklerin tadına doyum olmuyor. Söke Un' un hazır paketleri var, paketten mayada çıkıyor. Ben sadece başla düğmesine basıyorum. Çok yoruluyorum ama değiyor doğrusu.

Emekli olunca her amatör uğraş vazgeçilmez bir tutku oluyor herhalde.
Çiçeği solgun duran fide için birşey söylememişsiniz, telef eden serisine dahil olmayalım da